Vraag Slicehost vs Linode [gesloten]


Slicehost.com vs Linode.com

  • Welke raad je aan?
  • Zijn er grote verschillen tussen deze twee?
  • Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen?

43
2017-08-19 15:10


oorsprong
antwoorden:


Ik heb Linode nu ongeveer een jaar gebruikt, met name hun Dallas DC. Ik heb niets dan lof voor hen. Het enige wat ze kunnen doen om me gelukkiger te maken is om het gratis te maken (maar met hun verwijzingsprogramma is het nu 6 maanden gratis voor me!). Ik heb er een beetje over geblogd:

Linode Review
Neem je Linode Home mee naar huis

Er zijn opmerkingen over die artikelen van andere gebruikers. In het belang van volledige openbaarmaking, verwijzen deze artikelen naar Linode met mijn verwijzingscode - als u de artikelen nuttig vindt, zou ik de verwijzing waarderen.

Ik heb gehoord dat SliceHost goed is, maar er zijn een paar mensen geweest die vanuit SliceHost naar Linode kwamen en gelukkiger waren met hun Linode.


33Er zijn ook een paar mensen geweest die van Linode naar Slicehost zijn verhuisd en daar zijn gebleven (dus vermoedelijk waren ze gelukkiger met Slicehost). - David Z
Leuke artikelen, trouwens ik heb me geregistreerd met je verwijzingscode;) - Jakub Arnold
die links zijn nu 404 - matt wilkie


Enkele goede vergelijkingen tussen de twee diensten (die niet op de Linode of Slicehost forums):

Ook, "RossH" plaatste dezelfde UnixBench scores die David wijst naar in zijn antwoord in de Linode-forum, waar werd vermeld dat zijn gastheer werd gedeeld 36 andere Linodes.


12

Ik kan alleen over Linode praten. Ik ben buitengewoon blij met de Linode-service. De infrastructuur is van topklasse met zeer betrouwbare servers op snelle verbindingen. Het "dashboard" van Linode is geweldig en biedt alles wat je nodig hebt om binnen een paar minuten aan de slag te gaan. De beheerde DNS is snel en eenvoudig, met vier geografisch verschillende servers. De enige problemen die ik heb ondervonden zijn upstream netwerkproblemen (twee kort uitval).

Dat gezegd hebbende, het beste deel van Linode zijn de mensen. Het personeel is de beste: bekwaam, responsief en beschikbaar. U kunt bellen, e-mailen, forums of IRC gebruiken. De Linode-gemeenschap is een geweldige en behulpzame groep. Ik zou Linode alleen op basis daarvan aanbevelen, maar je krijgt ook allemaal het geweldige technische werk.

Je kunt wat meer lezen op mijn blog: http://kovaya.com/miscellany/2009/01/host-sweet-host.html?sffp

Veel succes met wat je ook kiest, ik geloof dat je niet beter kunt doen dan Linode.


9

Ik ben nu ongeveer 9 maanden klant bij Slicehost en ik zou veel van dezelfde (goede) dingen over Slicehost kunnen zeggen die ik andere mensen over Linode zie zeggen. De servers en verbindingen zijn betrouwbaar en snel, en ik kan me niet herinneren dat er enige downtime was sinds ik me aanmeldde - maar als dat het geval was, heb ik er vertrouwen in dat de ondersteuningsmensen het snel en transparant zouden behandelen, omdat ze heel goed waren over een paar vragen die ik had toen ik mijn VPS voor het eerst instelde. Er is ook een geweldig communityforum waar Slicehost-klanten elkaar kunnen helpen (en doen) en veel werknemers komen vaak langs om vragen te beantwoorden.

Het enige verschil dat ik merk tussen Slicehost en Linode is dat Linode meer schijfruimte, bandbreedte en RAM voor dezelfde prijs lijkt te bieden (tenminste op het goedkoopste plan). Ik kan me voorstellen dat er iets extra's is dat je krijgt met Slicehost om het goed te maken, maar omdat ik Linode nooit heb gebruikt, weet ik niet zeker wat het zou kunnen zijn.

Hier zijn een paar links naar threads op de Slicehost-forums die met dit probleem te maken hebben:


7

Ik ben onlangs overgeschakeld naar Linode. Echter, mijn vps was gisteren of vandaag gedaald. Ik heb nooit enige e-mailcommunicatie ontvangen van linode. Ik ontdekte het probleem via de harde manier. Nadat ik contact met ondersteuning over het probleem had opgenomen, kreeg ik deze link: http://www.linode.com/forums/viewtopic.php?t=4765

Ik weet dat onderhoud zoals dit van tijd tot tijd gebeurt. Het zou professioneler zijn als ze hun klanten snel zouden kunnen opmerken. Van de link naar hun forum lijkt het erop dat ik niet alleen ben.

Na dit incident kan ik linode niet meer aanbevelen aan vrienden. Ik heb slicehost eerder gebruikt en ze stuurden een e-mailmelding voor en na elke herstart.


3

Ik heb alleen Linode gebruikt en ben heel blij met hen; helemaal geen klachten. Ik was in het verleden een zware Rackspace-gebruiker en zij bezitten Slicehost. Hun technische ondersteuning was over het algemeen redelijk, ondanks enkele belangrijke minpuntjes.


2

Ik ben een gelukkige slicehost-klant, maar de laatste tijd stuit ik op overduidelijke te hoge uitgaven voor mijn 1G-segment. Lang in deze bizar geweest, en de levenscyclus van "geweldige host" via "sellout naar groot bedrijf" en naar "oversold servers" lijkt ongeveer 24-36 maanden te duren vanaf het moment dat ik me aanmeld ... Must by murphy's wet.

Hoe dan ook, ik zal Linode verder verpesten ;-)


1

Ik vind rackspace / slicehost en linode even groot als service. Ik heb beide gebruikt, maar over het algemeen neig ik naar Linode omdat ze 32-bits exemplaren bieden, wat ideaal is voor VM's met een laag geheugen.

Ik heb een tabel die de verschillen tussen hun basispakketten en prijzen vergelijkt die u misschien leuk vindt.

http://www.xenscale.com/docs/vps-comparison-matrix


0slicehost biedt ook 32-bit-exemplaren dus niet veel van een deal breker? - seanl