Vraag Schakel de complexiteitsregel voor wachtwoorden uit in Active Directory


Waar moet ik het wachtwoordcomplexiteitsbeleid voor het domein uitschakelen?

Ik heb me aangemeld bij de domeincontroller (Windows Server 2008) en de optie gevonden in lokaal beleid, dat uiteraard is vergrendeld tegen eventuele wijzigingen. Ik kan echter niet hetzelfde soort beleid vinden in de groepsbeleidsmanager. Welke knooppunten moet ik uitbreiden om het te vinden?


45
2018-06-04 12:20


oorsprong
antwoorden:


U wilt de complexiteit van het wachtwoord wijzigen die u hebt gevonden in het "Standaarddomeinbeleid", niet het lokale groepsbeleid. Voer vervolgens een "gpupdate" uit en u ziet de wijziging van kracht worden.

Open Group Policy Management Console (Start / Run / GPMC.MSC), open het domein en klik met de rechtermuisknop en bewerk het "standaarddomeinbeleid". Ga vervolgens in op "Computerconfiguratie", "Windows-instellingen", "Beveiligingsinstellingen", "Accountbeleid" en wijzig de instelling voor vereisten voor wachtwoordcomplexiteit.

Het wijzigen van het "Standaard domeinbeleid" is beslist een snel en vies iets om te doen. Het is beter om, als je eenmaal het beheer van groepsbeleid beter onder controle hebt, terug te gaan naar de standaardinstellingen en een nieuwe groepsbeleidsobject te maken die de standaardwaarde overschrijft met de gewenste instellingen. Om je snel te krijgen, zal het wijzigen van de standaard je geen kwaad doen.


82
2018-06-04 12:25Voor Server 2008 R2 - Ga naar het standaarddomeinbeleid Computer Configuration dan Policies, Security Settings, Account Policy dubbelklik dan op Password must meet password complexity requirement en schakel het uit. - Dean Perry
Ik probeerde dit antwoord op te volgen en ontdekte dat ik het al een jaar geleden had geüpdatet. Misschien zal ik deze keer leren ... - Drew Shafer


Ik wil er ook op wijzen dat in een Windows Server 2008-domein meerdere wachtwoordbeleidsregels kunnen worden toegepast op verschillende OE's. met eerdere versies van AD, kon je maar één globaal wachtwoordbeleid voor elk domein hebben.


9
2017-11-01 18:04

Er is ook een geweldig artikel op de Technet-site:

http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/cc137749.aspx

Dat verklaart de verschillen tussen de nieuwe Windows 2008-wachtwoordbeleidopties en het "oude" Windows 2003/2000 domeinwachtwoordbeleid.

Het is goed om te weten wat je nu kunt doen, vooral omdat je hebt aangegeven dat je Windows 2008 gebruikt.


3
2018-06-04 13:08

Open Lokaal beveiligingsbeleid door te klikken op de knop Start Afbeelding van de knop Start, typ secpol.msc in het zoekvak en klik vervolgens op secpol.

Dubbelklik in het linkerdeelvenster op Accountbeleid en klik vervolgens op Wachtwoordbeleid.

Dubbelklik op het item in de beleidslijst dat u wilt wijzigen, wijzig de instelling en klik vervolgens op OK.


2
2018-06-29 07:29

Je zou het moeten vinden

Computerconfiguratie> Windows-instellingen> Accountbeleid> Wachtwoordbeleid

Er is een optie met het label "Wachtwoord moet voldoen aan complexiteitsvereisten"

schakel dit uit om te bereiken wat u wilt.


1
2018-06-04 12:26Je vertelt hem niet waar hij heen moet om dit te vinden - alleen wat te veranderen. Hij vond dit al in het lokale groepsbeleid, maar dat is niet waar hij het moet veranderen. - Evan Anderson
Eerlijk genoeg. Ik veronderstel dat ik veronderstelde dat ze in het groepsbeleid zouden kijken, dat is dat ze zeiden dat ze daar zochten. Maar goed antwoord. Upvoted. - LukeR


Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Account Policies > Password Policy > Password must meet complexity requirements

Ik raad aan een nieuw beleid te maken (met de naam 'Wachtwoord' of iets vergelijkbaars) in plaats van het bewerken van de standaard.


1
2018-06-04 12:26

er zou iets in de instellingen moeten zijn, ik denk van wel
Computerconfiguratie> Windows-instellingen> Accountbeleid> Wachtwoordbeleid


0
2018-03-02 16:53