Vraag IE11: Hoe controleren in welke zone een URL valt?


Ik heb verschillende instellingen voor internetverkenners toegepast via groepsbeleid. Vooral een lange lijst met URL's in de instelling "sit-to-sitetoewijzing". Het lijkt er echter op dat één URL nog steeds in de "internetzone" valt, zelfs wanneer deze is toegewezen aan de "vertrouwde zone".

In eerdere versies van internet explorer kon men gemakkelijk vanuit de statusbalk bepalen in welke zone een URL valt. Hoe kan dit via IE11 worden gedaan? Zie ik iets voor de hand liggend over het hoofd?


11
2017-07-16 08:37


oorsprong


Ik ben het ook eens met Matze. Ook al biedt Microsoft de informatie in Bestandskenmerken. maar het is niet gemakkelijk om te debuggen. Indien mogelijk zou ik graag willen dat Microsoft deze functie terugstuurt of een optie geeft om te selecteren.


antwoorden:


In de menubalk gaat u naar Bestand-> Eigenschappen. Het eigenschappenvenster toont de zone voor die pagina.


19
2017-07-16 09:06Ik heb het zelf ontdekt. Bedankt voor het beantwoorden. support.microsoft.com/kb/2689449 - Matze
druk op Alt + F + R sleutel - Ivan Chau
U kunt ook met de rechtermuisknop klikken en naar eigenschappen gaan. - davidtbernal


Deze door Microsoft gemaakte software stelt u in staat om een ​​URL in te voeren en niet alleen de zone weer te geven waar deze in valt (inclusief de lokale computerzone - er zijn eigenlijk vier IE-zones), maar deze laat de specifieke IE-instellingen zien die zouden worden toegepast. Het is een geweldige tool voor het diagnosticeren van beleidskwesties:

https://blogs.technet.microsoft.com/fdcc/2011/09/22/iezoneanalyzer-v3-5-with-zone-map-viewer/


2
2018-01-27 09:21