Vraag Is er een site die alle domeinnamen die ik bezit kan volgen?


Ik heb een spreadsheet gebruikt om domeinnamen bij te houden. Is er ergens een webservice die een domeinnaamdatabase onderhoudt en alle domeinen bijhoudt die we bezitten? Het belangrijkste kenmerk is dat het me eraan zou moeten herinneren wanneer het tijd is om te vernieuwen, maar het zou ook alle registrars in mijn leven bijhouden.


58
2017-08-01 16:37


oorsprong
antwoorden:


Domain Monitor zal het doen.

Het enige probleem is dat ze je weliswaar e-mailmeldingen sturen wanneer je domeinstatus verandert, maar ze zijn niet zo snel als ik zou willen. Ik probeerde een domein te bekijken dat ik wilde kopen, en de waarschuwing die ze stuurden kwam 8 of 9 uur nadat de status feitelijk was veranderd.

Domeinbewaking met domeinmonitor & meer - DomainTools

Maar het is tenminste gratis en het is best handig. Ze beweren ook dat ze je "lookups" niet aan krakers verkopen (wat betekent dat wanneer je controleert of xyz.com beschikbaar is, ze die informatie niet aan een kraker verkopen als je het niet op 24 koopt) uren zoals vele domeindiensten blijkbaar doen).


46
2017-08-01 16:44Ik heb problemen met het toevoegen van .co.uk-domeinen, maar .com zijn prima? Om het even welke ideeën? - optician


Ik heb momenteel al mijn domeinen met GoDaddy en ze hebben een geweldige manager waarmee ik gemakkelijk al mijn domeinen kan bekijken en mij 60, 30, 10 en 5 dagen verlengingsberichten op ze kan geven. Als je ze allemaal daar zou kunnen migreren, zou dat heel erg zijn.

Zo niet, dan geloof ik dat mijndomein.com een ​​aantal services heeft die u kunt gebruiken om uw domeinen te beheren, zelfs als ze niet de registrar voor hen zijn. Ik heb ze lang geleden gebruikt toen ik een aantal servers van thuis uitvoerde en het lijkt erop dat het soort beheer nog steeds actief is.

Ik hoop dat dit helpt!


14
2017-08-01 16:43

Ik bewaar de lijst op de wiki-pagina van een, errm, FogBugz en maak cases voor het onderhoud, inclusief de verlenging. Wat ik leuk vind aan deze manier van doen, is dat je met de wiki's / cases gemakkelijk alles kunt bijhouden wat er in het leven van de domeinen is gebeurd.


5
2017-08-16 04:58

DNZoom is een domeinportfoliobeheersysteem dat wordt aangesloten op verschillende registrars, zodat u domeinen kunt beheren op veel verschillende accounts.


3
2017-09-29 15:46ziet er veelbelovend uit - Joel Spolsky♦
DNZoom is down. - Jonathan Rioux


Ten eerste is de volgende oplossing niet altijd het beste antwoord voor elke persoon.

Ik ben een reseller van domeinnamen geworden voor mijn zakelijke behoeften, maar ik heb gemerkt dat het erg handig is voor het beheren van al mijn eigen domeinnamen.

Aangezien domeinnamen verlopen, heb ik ze verplaatst naar mijn reselleraccount, krijg ik goede tarieven en ze staan ​​allemaal op één plek, en ik kan dingen doen als 'bulk whois verandert'.

Ik gebruik tucows, en ze bieden ook gratis dns-service, en hebben API's om alles te doen via scripts als je dat liever hebt.


2
2017-08-02 14:32

Heeft u ongebruikelijke domeinen, zoals .com.au? Dat kan roet in het eten gooien.


2
2017-08-04 13:15Hallo vriend! Wat is er zo vreemd aan .au, cobber? - nickf


Ik gebruik Google-documenten om dergelijke dingen bij te houden, maar het herinnert me niet aan aanstaande verlengingen. Ik krijg die e-mailherinneringen van de DNS-leveranciers of hostingservices, denk ik. Misschien gebruikt u de verkeerde hostingdiensten? Dat zou een vrij standaardkennisgeving moeten zijn voor zo'n bedrijf, zou ik denken.


1
2017-08-17 03:13

Ik kan je vraag niet direct beantwoorden, maar ik heb elk jaar opnieuw evenementen in Google Agenda ingesteld voor elk domein. Voeg vervolgens gewoon andere informatie toe die u nodig heeft in de beschrijving van het evenement (zoals de registrar).


1
2017-08-23 06:21

Misschien is dit nuttig voor u:

http://www.domainpunch.com/products/


1
2018-01-01 13:11