Vraag Kan Java Automatic Update niet uitschakelen


Ik ben alleen bezig met het uittesten van mijn nieuwe Windows 7-laptop en wilde de automatische Java-update uitschakelen (en daarmee het domme jusched.exe achtergrondproces doden), maar het lijkt erop dat ik het niet echt uitschakel.

Ik vond de applet van het Java-configuratiescherm en vond de instellingen op het tabblad Update die het moeten besturen. Ik kan ze uitschakelen, toepassen en de dialoog met succes afsluiten. Maar als ik de dialoogvensterback-up meteen meteen open, zie ik dat de wijzigingen niet echt zijn aangebracht. Ik heb het verschillende keren geprobeerd en het is gewoon niet nodig. Hoe zit het daarmee?

Ik probeerde ook het pictogram in het systeemvak uit te schakelen en kreeg hetzelfde effect. De grootte van het cache-werk van tijdelijke internetbestanden wijzigen echter.

Om het even welke ideeën? Bedankt!


74
2018-05-29 06:19


oorsprong


Nog maar een klein beetje vervolg voor toekomstige lezers: ik gebruik de x64-versie van Windows 7 en ik denk dat daar het probleem vandaan komt. Ik vermoed dat de Java-controlepaneel probeert de instellingen op de verkeerde plaatsen te wijzigen sinds ik de 32-bits Java op mijn 64-bits machine heb geïnstalleerd (IE loopt meestal als een 32-bits proces, zelfs onder de 64-OS dus ik wilde de 32 bitversie van Java). - Scott Bussinger
Wordt ook besproken bij Super User: superuser.com/questions/130961 - Chris W. Rea
Raad eens! In de nieuwste versie van Java JRE 6 is de paneeloptie "Update" verwijderd en VERWIJDERD! - hopeseekr
@hopeseekr Het is terug. :) - Mateen Ulhaq
@ScottBussinger: exact hetzelfde probleem met een 32-bits Windows 7-systeem. - MarcH


antwoorden:


Dit probleem is eigenlijk te wijten aan het bedieningspaneel dat beheerdersbevoegdheden vereist om het Java-configuratiescherm uw instellingen te laten opslaan (het is niet voor lange tijd opgelost, dankzij Sun Microsystems).

Eerst moet u het uitvoerbare bestand van het Java-bedieningspaneel op een van de volgende locaties zoeken:

C:\Program Files\Java\jre[version]\bin\javacpl.exe

of

C:\Program Files (x86)\Java\jre[version]\bin\javacpl.exe

Het pad is afhankelijk van de architectuur van uw systeem en de versie van Java die u hebt geïnstalleerd. Een 32-bits versie van Java 7 die op een 64-bits versie van Windows is geïnstalleerd, bevat bijvoorbeeld:

C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\javacpl.exe

Zodra u het bestand heeft gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Uitvoeren als beheerder".

Schakel vervolgens het selectievakje "Automatisch controleren op updates" uit op het tabblad Update en klik op OK. U kunt controleren of de instelling is toegepast door naar hetzelfde scherm te navigeren als u normaal zou doen via het configuratiescherm.

U kunt ook uw lopende processen controleren om dat te zien jusched.exe is niet langer actief - het werd automatisch beëindigd toen u op OK klikte.


79
2018-06-16 14:23Raad eens! In de nieuwste versie van Java JRE 6 is de paneeloptie "Update" verwijderd en VERWIJDERD! Over MALWARE gesproken. - hopeseekr
@hopeseekr Ben het met je eens! Nu is het antwoord niet van toepassing op JRE 6 ... @Lai Is er een oplossing voor ons? - Nam G VU
Java 7 heeft het tabblad Update opnieuw. - Iszi
eigenlijk werkt dit niet voor java7-versies - inf.ig.sh
Het tabblad Update wordt niet weergegeven als javacpl.exe wordt niet geopend met beheerdersrechten. - Auron


U kunt de update uitschakelen met behulp van de registersleutel,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft\Java Update\Policy\EnableJavaUpdate

of als je 64-bits Windows gebruikt

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JavaSoft\Java Update\Policy\EnableJavaUpdate

Stel in op 0 om deze sleutel uit te schakelen.

Het voordeel van deze methode is dat deze deze voor alle gebruikers uitschakelt.


33
2017-12-02 15:48Dit is de enige optie die werkt sinds JRE 6 Update 21. - hopeseekr
Ik heb HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ JavaSoft \ Java Update \ Policy geopend en het heeft geen sleutel of waarde met de naam 'EnableJavaUpdate'. Alleen (standaard), Land, PostStatysUrl-toetsen. - Spiderman
op een Win64 (draait windows 7), is deze sleutel nu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JavaSoft\Java Update\Policy\EnableJavaUpdate - ekawas
... heeft de WOW6432Node-optie ook de 64bit-versie? - Ashley Steel
Werkt deze aanpak nog steeds in JRE u33? - blak3r


Verwijder het programma gewoon van opstarten in het register - verwijder if uit HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ CurrentVersion \ Run


10
2018-05-29 06:23Bedankt, ik wist dat ik de registervermelding kon verwijderen, maar ik kan niet achterhalen waarom het op de "juiste" manier werkt niet werkt. Ik denk dat het een soort toestemmingsprobleem moet zijn. - Scott Bussinger
Dit is het hacky maar snelle antwoord. Zie het antwoord van zielloze voor het ondersteunde antwoord. - Ryan Bolger
Je kunt dat bestand ook altijd gewoon verwijderen. Het is het vermelden waard. - sinping


Op Windows 7 OEM

Op een 64bit-systeem:  voer C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre6 \ bin \ javacpl.exe uit met beheerders priveledges

Op een 32-bits systeem:  voer C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ javacpl.exe uit met beheerderswachtwoorden

Hiertoe volgt u het pad in uw Windows Verkenner-browser en klikt u met de rechtermuisknop op javacpl.exe en selecteert u vervolgens "Uitvoeren als beheerder"

Schakel het selectievakje "Controleren op updates automatisch bijwerken" uit en klik op "Nooit controleren" en u bent klaar.


9
2017-12-26 01:03Zoals vermeld in andere antwoorden, lijkt dit selectievakje rond 1.6.0_21 te zijn verdwenen - jimbojw


Download Autoruns (live.sysinternals.com/autoruns.exe) van Sysinternals / Microsoft en schakel "SunJavaUpdateSched" uit onder het tabblad "Inloggen".


7
2018-05-29 06:29Verscheen niet onder Logon, maar wel onder Alles. - rwallace
Sysinternals-tools zijn uitstekend. - jimbojw


U kunt dit waarschijnlijk doen vanuit Systeemconfiguratie (Run: msconfig). Schakel op het tabblad Opstarten de ongewenste service uit.


1
2018-05-29 06:36Ik vroeg me ook af hierover ... vraag me af waarom niemand het noemde om die belabberde updateservice van automatisch starten te stoppen. Eenvoudigste oplossing in plaats van het register en zo te rotzooien. - killjoy


Hier is mijn scripted installatie voor Java die de auto-update component tijdens de installatie uitschakelt: http://blog.stealthpuppy.com/unattended/unattended-install-sun-jre-16-update-10


1
2018-06-24 17:02

Waarschuwing: het lijkt erop dat de volgende keer dat u een nieuwere Java installeert, dit teruggaat op het "controleren op updates"; in ieder geval deed het voor mij Java 6 update 15 naar Java 6 update 16 op Windows 7.

Dus voorlopig is de enige manier die ik heb gevonden om permanent uitgeschakeld "check of updates" te houden, het doen van scripted installaties, zoals http://forums.sun.com/thread.jspa?threadID=5198773 of deze:

blog.stealthpuppy.com/scriptcorner/unattended-install-sun-jre-16-update-10

Er zijn heel veel goch-ya's om check-for-updates te krijgen om uitgeschakeld te blijven voor alle gebruikers, en de beste oplossing lijkt te zijn JRE 1.6.0_05 Automatische update - deployment.properties-problemen met betrekking tot het bestand deployment.properties tijdens elke installatie.


0
2017-10-12 20:07De eerste twee links zijn verbroken. - Peter Mortensen


Ik moest dit in een onderneming doen Active Directory omgeving op veel machines. Ik vond nogal wat berichten op internet, waarbij ik op verschillende manieren wijzigingen in registerwaarden detailleerde EnableJavaUpdate en EnableAutoUpdateCheck in HKLM en HKCU.

Terwijl de eerste werkte, was het niet wat ik wilde, omdat het de Bijwerken tab in het Java-configuratiescherm dat ik wilde behouden voor handmatige runs. Flipping EnableAutoUpdateCheck naar 0 werkte niet, ongeacht de bijenkorf waar ik het in gestopt heb. Ik weet niet of er onlangs een verandering is opgetreden in hoe Java het opslaat, maar die waarde is zelfs niet DWORD getypt in mijn Windows 7-box. Het is een binaire waarde, die ik probeerde te dupliceren en naar andere werkstations duwen, maar dat werkte niet.

Uiteindelijk heb ik voorkomen dat jusched.exe wordt uitgevoerd met behulp van het volgende GPO instelling:

Users Config → Policies → Admin Templates → System → Don't run specified Windows applications

Dat voorkomt dat de update automatisch wordt uitgevoerd, maar behoudt de mogelijkheid om het handmatig uit te voeren.


0
2018-06-24 00:46