Vraag Verbeterde gebruikers naar Win7. Krijg nu "pad niet gevonden" bij het opslaan van bestanden of het openen van bijlagen


We hebben een Server 2008 AD-omgeving met ongeveer 5k-gebruikers. We hebben Windows 7 SP1 (XP) net met groot succes uitgerold. Ongeveer een keer per dag krijgen we echter een paar oproepen dat een gebruiker een bestand opent vanuit zijn Documenten (de map bevindt zich op de server en wordt omgeleid), bewerkt het en probeert op te slaan, maar Win7 meldt dat het pad ook niet wordt gevonden omdat het niet er zijn geen of geen rechten. De enige manier om dit te verhelpen is om het profiel te verwijderen.

Daarnaast krijgen we ongeveer hetzelfde nummer, maar verschillende gebruikers zeggen dat ze geen bijlagen kunnen openen vanuit Outlook 2010 vanwege geen toestemming. We moeten het tijdelijke Outlook-opslagpad in het register bewerken om het te repareren (of het profiel verwijderen).

Ik denk dat de twee problemen verband kunnen houden.

Wat ons bang maakt, is dat we 1 maand geleden zijn uitgerold en tot ongeveer 2 weken geleden geen oproepen van deze aard hadden. Het begon als een paar maar lijkt te groeien.

Om het even welke ideeën? We gaan een Microsoft-ticket openen, maar ik wilde het zien als iemand anders dit tegenkwam.

Bedankt!


5
2017-09-16 20:01


oorsprong


De eerste stap zou zijn om te proberen erachter te komen waar het naar probeert om te leiden. Sysinternals kunnen je daar waarschijnlijk helpen als het niet duidelijk is. - Dan
Wat was het resultaat van het Microsoft-ticket? - Ben Campbell


antwoorden:


Ik had een vergelijkbare ervaring. Ik weet dat je zei dat de enige verandering de introductie van win 7 was, maar ik zou verder kijken dan dat. In een vorige baan had ons team een ​​aantal servers in een cluster die als bestandsshares fungeerden. Deze bevatten DFS en andere mappen die doelen waren van omleiding. Wanneer een van de servers een NIC-probleem had, hebben we de downtime gebruikt om stuurprogramma's bij te werken. Dit was een slecht idee, omdat de update van het stuurprogramma de standaardinstellingen had gewijzigd en TOE in de NIC Teaming-instellingen had ingeschakeld. TOE of TCP Offload Engine optimaliseert gewoonlijk Netwerk met verschillende technieken. Een daarvan was herinneren aan netwerkroutes die waren veranderd. Plots hadden we gebruikers die soortgelijke problemen hadden als deze ... Niet veel echter, slechts een paar per dag. Toen we eindelijk het probleem opgespoord hadden, loste het simpelweg uitschakelen van TOE het op voor ons.

Bewerken: vergeten toe te voegen dat ik bewijs nodig heb om ervan overtuigd te zijn dat beide kwesties verband houden.


1
2017-11-10 00:44

Is de map waarin de bestanden zijn opgeslagen in de thuismap van de gebruiker? Als dit het geval is, worden door het verwijderen en vervolgens opnieuw toepassen van het pad naar hun thuismap in hun gebruikersaccount de rechten voor alle bestanden in de thuismap opnieuw ingesteld en verdwijnen deze problemen.


0
2017-11-29 17:14