Vraag Serveraanbeveling voor eenvoudig script


Ik heb een eenvoudig 2kb PHP-script dat ik op mijn eigen domein wil hosten. Binnenkort zal ik het verbinden met een mySQL-database en Google Analytics toevoegen. Maar dat is zo ongeveer het. Er is geen fysieke inhoud of zelfs webpagina per zeg betrokken bij mijn app. Ik wil een enorme hoeveelheid verzoeken kunnen afhandelen en doorverwijzen. Ik vermoed dat het tot ~ 1k per minuut kan toeslaan. Heeft iemand een serveraanbeveling gekregen voor een dergelijke app? Of enig advies?


5
2017-09-16 21:17


oorsprong
antwoorden:


Apache is een goede optie. Het is gratis, open source, snel en veilig (als je het correct configureert).


2
2017-09-16 21:20Ja, ik gebruik Apache nu als onderdeel van WAMP. Ik vraag me af of ik moet toegewijd zijn of dat ik het zou moeten riskeren en het van mijn eigen pc zou moeten halen. Het is krachtig genoeg, 6 gb geheugen, i7 enz. En ik houd het 24/7 actief. Maar ik gebruik het ook voor alles wat ik doe, en laat het meestal 10 tot 15 programma's tegelijk uitvoeren.
Gebruik uw eigen computer niet als een webserver als u de computer actief gebruikt. Het is prima als je het intern als een webserver wilt gebruiken (zoals binnen je eigen kantoor), maar als je van plan bent om je site voor het publiek levend te maken, doe dat dan niet. :)


Vermijd vooraf gebouwde webtoepassingenstapels omdat ze te veel afval bevatten. PHP + Windows speelt ook niet zo goed, tenminste ik heb nog nooit gehoord van grootschalige PHP in Windows-implementaties (bedenk dat ik meestal * nix guy ben en zelden nieuws volg in Win32-wereld).
  Apache met mod_php is niet zo snel, omdat veel PHP bibliotheekcode niet thread safe is, wat betekent dat je je moet houden aan langzamere mpm-prefork. Je kunt sneller mpm-worker gebruiken met PHP als FastCGI, maar als je FastCGI gebruikt, kun je meer lichtgewicht webservers zoals nginx gebruiken.
  Vergeet niet om de PHP APC-cache in te stellen, want het zorgt voor een hogere snelheid zonder kosten, een PHP-opcode in de cache en het vermijden van dure code-parsen.
  De meeste web-apps zijn IO-gebonden. Probeer te voorkomen dat u DB en / of schijf raakt door memcache of een andere in het geheugen opgeslagen cache te gebruiken (bijvoorbeeld - redis).
 Denk aan het afstemmen van FastCGI-kinderen - bijvoorbeeld, als uw script 0,05 seconden nodig heeft om te laden en u verwacht 1k / reqs per seconde, heeft u 50 PHP FastCGI-processen nodig (pas PHP_FCGI_CHILDREN aan).


0
2017-09-21 01:52