Vraag Bestanden betrouwbaar kopiëren op Windows, ongeacht de ACL's [gesloten]


Ik moet vaak een snelle back-up van sommige gebruikersgegevens maken. En vaak heb ik een foutmelding dat de ACL's niet toestaan ​​dat de volledige gegevens worden gekopieerd. Dus ik moet de bron-ACL's wijzigen, wat geen gewenste methode is.

In Windows, wanneer een programma wordt uitgevoerd onder een beheerdersaccount, kan het geen bestanden kopiëren wanneer de ACL's toegang tot beheerders blokkeren.
Dit gedrag is hetzelfde wanneer het account deel uitmaakt van de back-upoperators, omdat kopieerprogramma's de "kopie-API" gebruiken en niet de "backup-API".

Iedereen weet een manier om een ​​directorystructuur te kopiëren ongeacht de bron-ACL's?
Misschien met een programma dat de "backup API" gebruikt

Het is beter als we kunnen beslissen of de ACL's behouden blijven of niet op de bestemming, maar dit is geen cruciaal punt.


6
2018-02-14 05:49


oorsprong
antwoorden:


U wilt robocopy gebruiken met de schakeloptie / B, als een beheerder of een ander account met beheerdersrechten voor back-up.

Met de schakeloptie / B maakt robocopy gebruik van de methode back-upoperator om de bestanden te kopiëren en ACL's te laten passeren.

De standaardinstelling / COPY: DAT is om ACL's op de bestemming te negeren.
Om de ACL's te spiegelen, moet u / COPY: DATSO (of / COPY: DATSOU gebruiken om ook auditinformatie te kopiëren).


6
2018-02-14 23:19

Robocopy is een opdrachtregelprogramma dat is ingebouwd in Windows. Het heeft een optie om de ACL's van de bron naar de bestemming te kopiëren.


0
2018-02-14 07:02Nog belangrijker is dat de schakeloptie / B de "backup api" gebruikt, zodat deze de ACL's kan negeren tijdens het lezen van bestanden. - Grant
@Grant: ik heb net getest en ja, dit lost het probleem op. Bedankt. Kun je een antwoord schrijven? - Gregory MOUSSAT