Vraag TrustedInstaller.exe Neemt veel geheugen in Windows Server 2008


Naast het nemen van veel CPU, neemt TrustedInstaller.exe ook enorm geheugen op mijn Windows-server 2008. Welke oplossing voor dit probleem? BTW, Windows Update Service moet zeker worden gestart.


6
2018-03-14 07:46


oorsprong
antwoorden:


Deze blogpost beschrijft uw exacte scenario. Er is nog geen rookpistool over de oorzaak. Het enige echte antwoord voor nu is het plannen van capaciteit en meer RAM kopen.


4
2018-03-14 07:58

Ik was dit onlangs aan het onderzoeken op een 2008 R2-server en hieronder is wat ik vond:

Om te zien of trustedinstaller alles doet, kijk dan eens naar c:\windows\logs\cbs\cbs.log.

Als alles goed is, moet het installatieprogramma zichzelf uitschakelen na 10 minuten inactiviteit.

In mijn situatie ontdekte ik dat mensen die Server Manager open lieten houden trustedinstaller draaiden als gevolg van het "samenvatting van functies" sectie dat wordt weergegeven en het standaard vernieuwingsinterval van 2 minuten.

Controleer of dit uw probleem is mmc.exe processen waarop de module serverbeheer wordt uitgevoerd (voeg de kolom met opdrachtregels toe in taakbeheer en zoek naar servermanager.msc).

Als er dan een einde aan komt en let op voor nieuwe inzendingen die worden geschreven cbs.log.

Als er geen nieuwe invoeren worden geschreven cbs.log dan de trustedinstaller.exe het proces zou na 10 minuten moeten stoppen.

Als dat werkt, kunt u kijken naar het wijzigen of uitschakelen van de serverbeheervernieuwing (ik heb dit nog niet geprobeerd maar ziet eruit alsof het voor alle gebruikers kan worden uitgeschakeld, zie: Configureer het vernieuwingsinterval voor Serverbeheer).

Als na het beëindigen van alle serverbeheerinstanties nog steeds nieuwe items naar de cbs.log worden geschreven, raden we u aan de procesmonitor te proberen om de bron op te sporen (u kunt een script of iets aftrappen net voor de start cbs.log wordt bijgewerkt).

Ik hoop dat dit iemand helpt!


4
2017-08-09 08:26