Vraag IIS-manager - kan geen verbinding maken via bepaalde gebruikersaccounts


Ik heb wat problemen met wat een heel eenvoudige taak zou moeten zijn.

Ik heb IIS 8 ingesteld op server 2012

Als ik me aanmeld met een domeinbeheerdersaccount of het eerste beheerdersaccount dat is gemaakt toen het apparaat werd ingesteld, kan ik zonder problemen verbinding maken met IIS Manager

Als ik probeer verbinding te maken via een gebruiker die ik sindsdien lokaal op de computer heb gemaakt en die ik heb toegevoegd aan de lokale beheerdersgroep. Ik kan geen verbinding maken.

Nu, hier is het extra rare bit: Als ik op afstand gebruik van het nieuwe beheerdersaccount en probeer verbinding te maken met IIS via het domein of andere beheerdersaccounts die eerder werkten (als ik die op afstand gebruik) krijg ik dezelfde foutmelding en kan ik geen verbinding maken!

Stappen die ik gebruik:

  1. Extern met het nieuwe beheerdersaccount
  2. Start IIS (IIS toont geen lokale server)
  3. Verbinden met server (localhost)
  4. Voer inloggegevens in (ELK account)

de fout is: "Kon geen verbinding maken met de opgegeven computer" "Details: kan geen verbinding maken met de externe server"

HELPEN! & Bedankt


7
2018-03-18 18:21


oorsprong
antwoorden:


Ik had het zelfde probleem en ik kwam te weten dat het om IIS Manager met beheerdersrechten moet lopen. Probeer IIS Manager als beheerder uit te voeren en het zou het probleem moeten oplossen. Of probeer de beheerdersconsole te openen vanuit Computerbeheer (mmc), dat moet worden uitgevoerd met beheerdersbevoegdheden.


7
2018-04-01 08:15