Vraag Een domeinnaam van de zwarte lijst halen


Ik heb een vriend die onlangs een domeinnaam heeft gekocht die hij erachter kwam (na de aankoop) blijkbaar geblokkeerd is door veel bedrijfsfirewalls of proxies b / c het is als porno getagd door de zwarte lijst db die ze gebruiken.

Zijn er gemeenschappelijke instanties waar hij een beroep op kan doen om de domeinnaam van de zwarte lijsten te verwijderen?

Het is niet alleen één bedrijf, hij is ook bezig met het op de markt brengen van een op abonnementen gebaseerde service voor een bepaalde branche, dus als iemand contact opneemt met een bepaalde firewall / proxy-admin en deze handmatig bijwerkt, zal de blacklist niet goed schalen.

Bij voorbaat dank. Paul


8
2018-02-22 16:25


oorsprong


Dit zou beter geschikt zijn voor ServerFault. - Jim McKeeth
+1, dit zou in de toekomst een goede referentie kunnen zijn :) - Urda


antwoorden:


Toen we een paar maanden geleden ten onrechte in verschillende zwarte lijsten werden ingedeeld, moesten we elke persoon afzonderlijk contacteren om in beroep te gaan. Enkele nuttige adressen:


11
2018-02-22 17:04McAfee heeft ook SiteAdvisor: siteadvisor.com Het zou waarschijnlijk geen kwaad om daar een opmerking over de site-eigenaar toe te voegen. - Gerald Combs


Emailreg is een van de services die we hebben gebruikt om ons e-maildomein van een aantal zwarte lijsten te krijgen. Het lijkt een populaire zoeklijst voor Barracuda Networks apparatuur. Een aantal van onze klanten gebruikte hun spullen en weigerde onze e-mail. Als we die service doorlopen en we worden gevalideerd, hebben we veel van onze wegversperringen verwijderd.


1
2018-02-23 00:02