Vraag Hoe een VHD te ontkoppelen in Windows 7. Er is geen unmount-optie


Ik heb een VHD-bestand aangekoppeld in Windows 7 met behulp van de Schijfbeheer. Eenmaal aangekoppeld, is er geen optie om het te ontkoppelen. Het enige dat zo dicht bij een dergelijke optie ligt, is als ik op het pictogram in het systeemvak van de taakbalk klik dat ik gebruik om USB-apparaten te verwijderen ... er is een optie om de virtuele harde schijf uit te werpen. Als ik daar echter op klik, staat er dat het in gebruik is en niet kan worden uitgeworpen. Alhoewel ... het is niet in gebruik, ik heb zelfs nooit op de schijf gebladerd. De schijfbeheerder is gesloten ... en de enige openstaande bestandshandvatten naar de schijf (afhankelijk van de schijfprestaties in taakbeheer) is SYSTEEM. Apparaten netjes uitwerpen is een probleem sinds Windows XP en het maakt me ziek om te zien dat het in Windows 7 blijft bestaan.


8
2018-03-25 19:45


oorsprong


"Het is een probleem om apparaten netjes uit te werpen sinds Windows XP, en het maakt me ziek om te zien dat het blijft bestaan ​​in Windows 7." - De problemen in XP hebben niets te maken met wat je hier tegenkomt en bestaan ​​niet in Win7 (standaard zijn er opties die je kunt uitschakelen om terug te keren naar de oude / gebroken implementatie). - Chris S


antwoorden:


Nadat je de vhd hebt bijgevoegd, kun je deze verwijderen door naar schijfbeheer te gaan en met de rechtermuisknop op het vak aan de linkerkant van de vhd-schijf te klikken. Het vak aan de linkerkant is het gebied dat de schijfnaam, het schijftype en de grootte aangeeft. Als u met de rechtermuisknop op het witte gebied van de schijf klikt, wordt de opdracht Verwijderen grijs weergegeven. Laat me weten of dat helpt.


13
2018-03-25 20:35De optie is er. Ik vraag me af waarom het er alleen is, en niet in de rechtsklikmenu's ergens anders ... zoals in het bovenste paneel waar de schijven worden vermeld, en de VHD is blauw gekleurd in tegenstelling tot de anderen. De interface zou echt wat werk kunnen gebruiken, en ze zouden de optie moeten plaatsen overal waar je met de rechtermuisknop op de schijf klikt. - Triynko


In diskmgmt.msc, naar de onderkant, net links van de afbeelding van de schijflay-out, waar het "Schijf #", "Basis", enz. vermeldt. Klik met de rechtermuisknop op de VHD en selecteer "VHD losmaken".

enter image description here


6
2018-03-25 21:47

Klik in Disk Manager met de linkermuisknop op de VHD op de onderste helft van het scherm (waar het schijfruimte visualiseert). De optie om te ontkoppelen is er.


0
2017-07-13 03:23Een manier om een ​​slechter antwoord te geven dan het al geaccepteerde antwoord op een twee jaar oude vraag. Mad skillz. - HopelessN00b


Vhd loskoppelen in Windows 7 klik in schijfbeheer met de rechtermuisknop op de schijf # van de VHD (net links van de afbeelding van de schijflay-out - die zich in de onderste helft van het scherm bevindt) uit de optie kiest u voor offline .. daarna klikt u met de rechtermuisknop op dezelfde plaats en krijgt u de optie DETACHTEN ..

eerst moet je de VHD OFFLINE maken en dan krijg je de DETACH OPTIE in windows 7


0
2018-06-23 15:41Gast, je hebt een "al beantwoord" 2 jaar oude vraag beantwoord! - Dan